کد خبر:260870
پ
۷۳c4a9af-c23b-484d-a838-4001b663f0b0
نماینده ولی فقیه در گیلان

پل شناور روی رودخانه اروند،نمونه معجزه پل سازی که توسط جهادگران گیلانی ساخته شده بود

به گفته نماینده ولی فقیه در گیلان ساخت پل شناور روی رودخانه اروند، نمونه‌ای از یک ایده بسیار خوب و شاهکار یگان مهندسی رزمی در دوران جنگ تحمیلی بود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی احرارگیل،به گفته نماینده ولی فقیه در گیلان ساخت پل شناور روی رودخانه اروند، نمونه‌ای از یک ایده بسیار خوب و شاهکار یگان مهندسی رزمی در دوران جنگ تحمیلی بود، به گونه ای که در روزنامه ها نوشته بودند این پل نمونه معجزه پل سازی در تاریخ جهان است که توسط جهاد گران که بسیاری از انها گیلانی بودند ساخته شده بود.

آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در دیدار با سردار سرتیپ پاسدار سیدمحمد باقرزاده، فرمانده کمیته جست و جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های پرمشقت اعضای این کمیته، پیرامون کشف پیکرهای پاک شهدای عزیزهشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: در هشت سال دفاع مقدس نیز می توان شاهد ایده ها و نواوری های جوانان وطن بود که چگونه با طراحی ها و مهندسی های خود کارهای بزرگی را انجام دادند.
امام جمعه رشت با اشاره بر جایگاه تحقیق و پژوهش در جامعه گفت: جوامع نیازمند ایده های نو و ایده پردازان جوان هستندو تجربه نشان داده که جامعه ای رشد می کند که ایده پرداز باشد.
وی با اشاره به اینکه ایده پردازی کمک می کند که مردم برای رفع نیازهای خود راه‌ حل‌های جدید پیدا کنند افزود: همیشه این ایده پردازان هستند که در صحنه موفقند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید براینکه ایده پردازی در هر استان باید بر اساس موقعیت های جغرافیایی و اقلیمی همان استان پرداخته و ارائه شود، تصریح کرد: به عنوان مثال ساخت پل شناور روی رودخانه اروند، نمونه‌ای از یک ایده بسیار خوب و شاهکار یگان مهندسی رزمی در دوران جنگ تحمیلی بود، به گونه ای که در روزنامه ها نوشته بودند این پل نمونه معجزه پل سازی در تاریخ جهان است که توسط جهاد گران که بسیاری از انها گیلانی بودند ساخته شده بود.
وی با اشاره به احداث ۱۳ کیلومتر پل شناور روی اروند رود با طراحی و مهندسی خاص گفت: اگر هر طرف از پل خمپاره می خورد از طرف دیگر بازسازی می شد و حتی تانک هم از روی آن رد می شد.
آیت الله فلاحتی با بیان اینکه برای احداث موزه دفاع مقدس در گیلان نیز نیازمند ایده پردازی و نوآوری هستیم افزود: رشت شهر اولین هاست و اولین موزه کشور نیز در گیلان احداث شده بود.
وی با اشاره به اینکه در جلسه شورای فرهنگ عمومی بر اتمام سامانه موزه دفاع مقدس گیلان نیز تاکیدات لازم به عمل آمده است تصریح کرد: تحقیقات نشان داده تنها ۱۰ درصد مردم گیلان علاقمند به بازدید از موزه ها هستند و بیشتر، گردشگران و مسافران تمایل به بازدید از موزه ها در استان را دارند.
نماینده ولی فقیه در استان در بر جمع آوری آثار شهدا و خانواده معظم ایشان تاکید کرد و گفت: باید برای آثار و خاطرات شهدا و خانواده های آنها کتاب تهیه شده یا مستندسازی شود تا این آثار به‌منظور انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان، در مراکز فرهنگی و موزه‌های دفاع مقدس مورد بهره‌برداری قرار گیرند./فارس
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.