کد خبر:124995
پ
۸۸_۱_۱

آغاز برداشت بادام زمینی در آستانه اشرفیه

برداشت بادام‌زمینی در ۲ هزار و ۵۰۷ هکتار از زمین‌های آستانه اشرفیه آغاز شد..

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی احرارگیل،فرماندار آستانه‌اشرفیه در حاشیه برداشت محصول بادام‌زمینی بابیان اینکه۳ هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های استان گیلان زیر کشت بادام‌زمینی هستند گفت: در هر هکتار ۵/۶ تن پیله تر ، ۶/۳پیله خشک حاصل می‌شود که در  ۲هزار ۵۰۷ هکتار از زمین‌های این شهرستان ۹هزار ۲۰۰تن پیله خشک حاصل می‌شود

حیدری بابیان اینکه ۴۰ درصد از پیله تر به‌دست‌آمده بادام تبدیل به پیله خشک می‌شود گفت: ۵۰ درصد از پیله خشک بادام‌زمینی به‌دست‌آمده نیز به مغز بادام‌زمینی تبدیل و به بازار مصرف عرضه می‌شود..

وی با اشاره به حضور بیش از پنج هزار بهره‌بردار بادام‌زمینی در شهرستان افزود: آستانه‌اشرفیه به علت داشتن خاک مرغوب و حاصل خیز آبرفتی رودخانه سپیدرود شرایط مناسبی را برای تولید بادام‌زمینی دارد که سالانه بیش از ۸۰ درصد از محصول بادام‌زمینی موردنیاز کشور توسط بادام کاران این شهرستان تولید و به بازار عرضه می‌شود.

فرماندار آستانه‌اشرفیه  همچنین با بیان  اینکه محصول بادام‌زمینی شهرستان آستانه‌اشرفیه از نوع گلی است،  گفت: دارا بودن بوته‌های ایستاده، پر محصول بودن، کیفیت بالا، طعم خوب، دانه‌های درشت از مهم‌ترین ویژگی‌های بادام‌زمینی این شهرستان به شمار می‌رود که همواره نیز موردتوجه مصرف‌کنندگان قرار دارد

حیدری حمایت از بادام کاران شهرستان را راه‌حل جلوگیری از ورود بادام‌های بی‌کیفیت خارجی به کشور عنوان کرد و افزود: کورکا، نقره ده، استخر بیجار، تمچال، پرکاپشت مهدی خانی، خوشکاروندان و… از مهم‌ترین مراکز تولید بادام‌زمینی این شهرستان به شمار می‌روند.

وی افزود: ۹۰ درصد بادام‌زمینی موردنیاز کشور توسط بادام کاران این شهرستان تولید می‌شود ولی امسال به دلیل باران‌های نیمه تیر و مرداد باعث شده است که باغات بادم کاران این شهرستان از ۱۰ تا ۱۰۰درصد خسارات ببینند که میزان خسارات در دست بررسی است .

 برداشت آغازین بادام‌زمینی در شهرستان در سطح ۸ هزار مترمربع در روستای نقره ده پائین بخش بندر کیاشهر توسط عیسی رجبی یکی از بادام کاران منطقه انجام‌گرفته است

————————————————————————————————————————————————–

منبع: باشگاه خبرنگاران۸۲۱۹۱۱۰۵-۷۰۹۴۲۹۴۷ ۵۰۱۵۹۳۴_۶۸۹ ۸۸_۱_۱

انتهای پیام

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.